Oh my O bag!

Jaaa! Ik vond het tijd voor een nieuwe tas eeeeeeeeeennnnn… ik heb er eentje gevonden in la bella Italia. Mijn oog viel op een schattig klein winkeltje waar allerlei pastelkleurige tassen in de etalage stonden. Natuurlijk moest ik even naar binnen wippen en daar zag ik super gave tas staan. Eigenlijk niet één, maar ik moest natuurlijk kiezen hihi.

IMG_4645

Mijn nieuwe tas heb ik gekocht in de winkel met de naam O bag. Het is iets nieuws hier in Italië. En volgens mij niet alleen in Italië. Nadat ik mijn tas had gekocht zag ik opeens allemaal dames met een O bag rondlopen. Het idee erachter is heel leuk. Je kunt de tas helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. En zo duur maken zoals jij dat wilt. Als eerst kies je een kleur voor de buitenkant van je tas. De buitenkant is van rubber gemaakt. Vervolgens kies je de hengsels. Ik vond het leuk om voor zwart touw te gaan maar er is ook een mogelijkheid om voor leren hengsels te kiezen of in plaats van korte hengsels lange hengsels. Het touw geeft de tas een beach look en met leren hengsels wordt de tas iets klassieker. De leren hengsels zijn helaas wel wat duurder als je daarvoor kiest, maar de hengsels van touw zijn zeker niet minder leuk!  Ik vind ze zelfs leuker. De canvas binnenkant van de tas klik je erin door een draaidop die aan het uiteinde van de hengsels vast zit. Hierdoor kun je ook makkelijk van hengsels of binnenkant wisselen waardoor je de tas een compleet andere look geeft.

Ik heb gekozen voor een donkergrijze buitenkant, een zwarte binnenkant en zwarte korte hengsels van touw. Ik wilde graag een donkere tas om de herfst en winter mee in te gaan en ik heb al twee bruine leren tassen en wilde graag iets anders. Het liefst zou ik natuurlijk een lichtroze tas kiezen met beige hengsels van touw, maar dat wordt zo snel smerig en dat vind ik altijd jammer. Natuurlijk is zo’n kleur tas super voor de zomer. Ik denk dat mijn tas handig is om met van alles te combineren en de verschillende materialen geven een leuk effect.

Ik ben helemaal gelukkig met mijn O bag (:

Liefs, Nadine

Advertenties

4 gedachtes over “Oh my O bag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s