Un, dos, tres, we zijn er!

Samen met mijn twee lieve vriendinnen Emma en Iris ben ik gisteren afgezet op het vliegveld in Eindhoven door mijn vriend Youri. Al een paar maanden eerder hadden wij ons reisje naar Barcelona geboekt voor na de examens. Nu was het dan zo ver! Vliegen! Adios amigos! Wij zitten voor een weekje in Barcelona.

imageWe vlogen met de vliegtuigmaatschappij Transavia en de reis ging verder prima. Geen hevige turbulentie of andere gekke dingen. Emma had nog nooit gevlogen, dus dat was even nieuw. Maar stiekem vonden we het alledrie even spannend hihi.

En toen waren we er! Spaanse bodem. Op naar ons appartement. Alleen kwam onze taxi chaffeur niet opdagen dus moesten we een andere taxi pakken. Deze man kon helaas echt niet rijden en in de taxi zitten was al een avontuur op zich.

Uiteindelijk zijn we levend aangekomen en stond Michael, de beheerder van het appartement al op ons te wachten. Na een warm welkom konden we onze spullen uitpakken en lekker even chillen in ons fijne appartement. Dit appartement hebben we trouwens geboekt via Airbnb. Je hebt via die site een grote kans dat je bij een local boekt, waardoor je midden in de stad een leuk plekje vindt, voor niet al teveel geld.

Onze dag was geslaagd. Vandaag gaan we de stad verkennen en kijken wat er allemaal te doen is. Misschien nog even genieten op het strand en lekker bruin worden. Adíos!

Liefs, Nadine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s