Rijbewijs!

Afgelopen vrijdagochtend was ik ontzettend zenuwachtig. Ik moest die middag om half 12 afrijden. Ik had er al een toetsweek opzitten en die vrijdag was ik vrij. Daardoor kon ik mooi mijn rijexamen op die dag inplannen. Om half 11 kwam mijn rijinstructeur mij ophalen om nog even een uurtje te rijden en om half 12 kwamen we aan bij het CBR. Er stond mij nog een verassing te wachten want in plaats van één examinator, gingen er bij mij twee mee en mijn rijinstructeur mocht blijven wachten bij het CBR. Ontzettend leuk natuurlijk, hihi not! Toen werd het mij wel een beetje heel erg spannend.

Ik ben in de auto gestapt met twee examinatoren en ik heb een rondje door Hengelo en Enschede gereden om uiteindelijk weer aan te komen bij het beginpunt: het CBR. Eenmaal daar binnen, krijg ik te horen dat ik GESLAAGD was. Op dat moment wil je springen, dansen, rondjes rennen en dat alles tegelijk. Alleen moest ik mij bedwingen haha! Want in het CBR voorschut staan, heb ik al twee keer eerder gedaan, nadat ik gezakt was voor mijn theorie examen. Uiteindelijk viel het reuze mee dat er twee examinatoren mee gingen en ging het auto rijden ook gewoon prima.

Vandaag heb ik mijn rijbewijs kunnen aanvragen en ik hoop dat ik die donderdag kan ophalen. Anders wordt het pas volgende week dinsdag, dat ik voor het eerst een rondje kan rijden.

Vrijdag kon mijn dag echt niet meer stuk. Ook kan ik niet wachten om auto te gaan rijden.

Liefs, Nadine

Processed with VSCOcam with t1 preset

Advertenties

5 gedachtes over “Rijbewijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s